Referenties

Mijn dochter S. is in maart 2015 begonnen met de psychosociale weerbaarheidstraining “Ho, tot hier en niet verder!” De reden hiervoor was dat ze al een aantal jaren behoorlijk gepest werd door medeleerlingen. Hierdoor had ze een zeer negatief zelfbeeld en steeds minder zelfvertrouwen. Helaas kon de school geen passende oplossing bieden. Na zelf wat te hebben rondgevraagd en een informatie avond op school kwam ik uiteindelijk terecht bij AB Sovatraining(ABpsyon).

Lees meer

Doordat onze dochter een traumatisch probleem had meegemaakt probeerde wij haar voor alles te beschermen. Met al onze goede bedoelingen werden we steeds wanhopiger omdat wij het gevoel hadden dat ze ons buitensloot. Ze werd ook steeds geslotener en liet door iedereen over zich heen lopen. We hadden het gevoel dat wat we ook zeiden, we niks goed konden doen.

Lees meer

Zomaar een gezin, Wat is er veranderd, of beter gezegd, wat is er eigenlijk niet veranderd. Met 2 kinderen met ontwikkelingsstoornissen, weet je het gewoon niet meer. Alles wat je wordt geadviseerd probeer je uit maar niks helpt. Je wordt er moedeloos van, je bent ten einde raad, je raakt uitgeput en je merkt de stress en negatieve invloed binnen je relatie.

Lees meer

Onze zoon is bij ABPSYON in training gegaan en ze hebben hem het vertrouwen in zichzelf terug gegeven, handvatten om in bepaalde situaties goed voor zichzelf op te komen en nog veel meer. Ze helpen niet alleen je kind, maar heel het gezin. Je krijgt als ouder ook handvatten en beter inzicht in de belevingswereld van je kind.

Lees meer

Onze zoon S heeft sinds medio groep 3 last van storend gedrag en driftbuien. Zijn gedrag was thuis en ook op school bij tijden hinderlijk, waardoor school hem graag een psychologisch onderzoek wilde laten ondergaan. Wij als ouders boden hem liever handvatten waarmee hij zelf aan de slag kon. Zo zijn wij bij AB terecht gekomen.

Lees meer

Ik heb op de basisschool 3 keer sovatraining gehad. Mijn ervaring met de sovatrainingen van de basisschool waren niet zo goed. Toen ik hoorde dat het goed zou zijn om de weerbaarheisdtraining van Ann te gaan volgen, kreeg ik alweer de kriebels omdat ik niet wist of dat wel zou gaan helpen. Toch ging ik er naar toe.

Ik ben…. en ik ben 16 jaar oud. Zelf heb/had ik dingen waarmee ik niet goed mee om kon gaan. dat zijn bijv.; onzekerheid, overgevoeligheid en ik ben snel op mijn teentjes getrapt.

Lees meer

Ik vond het fijn om zo is met z’n alle te praten en dat je je verhalen kwijt kunt. Ik vond de oefeningen en de spelletjes ook leuk om met elkaar te doen. Ik heb wel goed leren samenwerken. Ook de combinatie trainingen vond ik leuk. Daar leerde je nog beter samenwerken.

blockquoteA (18 jaar oud)

Ik vond de training wel leuk. We deden leuke dingen. Heb geleerd om me te beheersen. Ik heb in het begin downs gehad, maar nu alleen maar ups. Het gaat beter, op school en thuis. Ben jullie hier echt dankbaar voor!

blockquoteA (17 jaar oud)

Als ik denk aan ABpsyon, denk ik terug aan het moment dat het voor ons gezin allemaal anders werd. Er werden deuren geopend vwb gevoel, emotie en inlevingsvermogen. Als ouder kregen wij een aantal jaar geleden een andere kijk op dingen en op onze dochter, de mooiste en liefste dochter die door ADHD steeds verder van ons vandaan kwam te staan…. Zowel zij als wij begrepen elkaar niet meer…en dan volgt onbewust en later bewust de hulpvraag.Wat moeten wij nu…wie kan ons helpen?Via een ouder die zich in een gelijksoortige situatie bevond, zijn wij in contact gekomen met Ann en Karina… de oplossing.

blockquoteEen moeder

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht