Referenties

Home » Referenties

Wij kunnen zeggen dat zonder jullie hulp wij nu niet zouden zijn waar we als gezin nu zijn. De persoonlijke benadering en flexibiliteit om vanuit jullie elke keer weer aan passingen te doen in de begeleiding en in te springen op-  de op dat moment aanwezig zijnde problematiek, heeft ertoe geleid dat onze zoon nu als 18-jarige op een zeer goede manier in de samenleving functioneert met zijn uitdagingen (ADHD) zelfs zonder daarvoor nog medicatie te hoeven slikken. 

blockquoteVader P met zoon met ADHD

Als ik denk aan ABpsyon, denk ik terug aan het moment dat het voor ons gezin allemaal anders werd. Er werden deuren geopend vwb gevoel, emotie en inlevingsvermogen. Als ouder kregen wij een aantal jaar geleden een andere kijk op dingen en op onze dochter, de mooiste en liefste dochter die door ADHD steeds verder van ons vandaan kwam te staan…. Zowel zij als wij begrepen elkaar niet meer…en dan volgt onbewust en later bewust de hulpvraag.Wat moeten wij nu…wie kan ons helpen?Via een ouder die zich in een gelijksoortige situatie bevond, zijn wij in contact gekomen met Ann en Karina… de oplossing.

blockquoteEen moeder

Altijd nog heel blij dat onze zoon de training bij jullie heeft mogen volgen en wat fijn dat jullie ook actief zijn meer deze kant op!(Zeeland)
Het gaat inmiddels heel goed met onze zoon, hij heeft echt zijn draai gevonden.

Lees meer

blockquoteMoeder E

Wij zijn met onze beide kinderen bij ABpsyon geweest en hebben dat als zeer positief ervaren. Naar onze mening mogen alle ouders en kinderen die te maken hebben spanningen en problemen de training van “Ho, tot hier en niet verder!” volgen. Hierdoor leer je jezelf kennen en vaardigheden om je op een positieve manier verder te kunnen ontwikkelen en grotere problemen te voorkomen.
Lees meer

blockquoteVader R en moeder M

Ik ben…. en ik ben 16 jaar oud. Zelf heb/had ik dingen waarmee ik niet goed mee om kon gaan. dat zijn bijv.; onzekerheid, overgevoeligheid en ik ben snel op mijn teentjes getrapt.

Lees meer

Ik vond het fijn om zo is met z’n alle te praten en dat je je verhalen kwijt kunt. Ik vond de oefeningen en de spelletjes ook leuk om met elkaar te doen. Ik heb wel goed leren samenwerken. Ook de combinatie trainingen vond ik leuk. Daar leerde je nog beter samenwerken.

blockquoteA (18 jaar oud)

Ik vond de training wel leuk. We deden leuke dingen. Heb geleerd om me te beheersen. Ik heb in het begin downs gehad, maar nu alleen maar ups. Het gaat beter, op school en thuis. Ben jullie hier echt dankbaar voor!

blockquoteA (17 jaar oud)

Onze zoon is bij ABPSYON in training gegaan en ze hebben hem het vertrouwen in zichzelf terug gegeven, handvatten om in bepaalde situaties goed voor zichzelf op te komen en nog veel meer. Ze helpen niet alleen je kind, maar heel het gezin. Je krijgt als ouder ook handvatten en beter inzicht in de belevingswereld van je kind.

Lees meer

Onze zoon S heeft sinds medio groep 3 last van storend gedrag en driftbuien. Zijn gedrag was thuis en ook op school bij tijden hinderlijk, waardoor school hem graag een psychologisch onderzoek wilde laten ondergaan. Wij als ouders boden hem liever handvatten waarmee hij zelf aan de slag kon. Zo zijn wij bij AB terecht gekomen.

Lees meer

Ik heb op de basisschool 3 keer sovatraining gehad. Mijn ervaring met de sovatrainingen van de basisschool waren niet zo goed. Toen ik hoorde dat het goed zou zijn om de weerbaarheisdtraining van Ann te gaan volgen, kreeg ik alweer de kriebels omdat ik niet wist of dat wel zou gaan helpen. Toch ging ik er naar toe.

Mijn dochter S. is in maart 2015 begonnen met de psychosociale weerbaarheidstraining “Ho, tot hier en niet verder!” De reden hiervoor was dat ze al een aantal jaren behoorlijk gepest werd door medeleerlingen. Hierdoor had ze een zeer negatief zelfbeeld en steeds minder zelfvertrouwen. Helaas kon de school geen passende oplossing bieden. Na zelf wat te hebben rondgevraagd en een informatie avond op school kwam ik uiteindelijk terecht bij AB Sovatraining(ABpsyon).

Lees meer

Doordat onze dochter een traumatisch probleem had meegemaakt probeerde wij haar voor alles te beschermen. Met al onze goede bedoelingen werden we steeds wanhopiger omdat wij het gevoel hadden dat ze ons buitensloot. Ze werd ook steeds geslotener en liet door iedereen over zich heen lopen. We hadden het gevoel dat wat we ook zeiden, we niks goed konden doen.

Lees meer

Zomaar een gezin, Wat is er veranderd, of beter gezegd, wat is er eigenlijk niet veranderd. Met 2 kinderen met ontwikkelingsstoornissen, weet je het gewoon niet meer. Alles wat je wordt geadviseerd probeer je uit maar niks helpt. Je wordt er moedeloos van, je bent ten einde raad, je raakt uitgeput en je merkt de stress en negatieve invloed binnen je relatie.

Lees meer

Onze zoon is speciaal voor de groepstherapie bij ABpsyon gekomen. Wat een fijne mensen en een warm bad! Onze zoon ging met plezier naar ABpsyon en wij als ouders hebben ook veel geleerd tijdens de oudercursus. Eindelijk iets waar we wat mee konden en wat ook daadwerkelijk hielp! Eindelijk weer rust in huis.. De cursus heeft ervoor gezorgd dat onze zoon weerbaarder werd en zich sterk voelde. Zijn zelfvertrouwen kwam weer terug en hij vond het fijn om te zien dat hij niet het enige kind was wat wel eens worstelde met iets. Ook als ouder hebben we dit zo ervaren.

Ann en Lizeth zijn zeer kundig en observeren en begrijpen de kinderen goed. De kinderen voelen zich zichtbaar erg op hun gemak. Nogmaals enorm bedankt!

blockquoteouders van J

STUUR ONS EEN EMAIL!

Vul alle velden in. Vinkt daarna het dan zichtbare reCAPTCHA blok aan, zodat we zien dat geen spamsoftware wordt gebruikt.
Na het VERSTUREN zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Gebruik eventueel de e-mail link onderaan de pagina.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.