Zomaar een gezin

Home » Zomaar een gezin

Wat is er veranderd, of beter gezegd, wat is er eigenlijk niet veranderd.
Met 2 kinderen met ontwikkelingsstoornissen, weet je het gewoon niet meer. Alles wat je wordt geadviseerd probeer je uit maar niks helpt. Je wordt er moedeloos van, je bent ten einde raad, je raakt uitgeput en je merkt de stress en negatieve invloed binnen je relatie.

Anderen weten niet hoe het voelt en waar je dag in dag uit uitzichtloos mee aan het worstelen bent. Opmerkingen als :”Voor ADHD zijn tocht pilletjes” en “Voor autisten zijn toch speciale scholen” voelen als een doodsteek.

Maar dan……… komen we in contact met ABpsyon.
Eerst hebben onze kinderen de psychosociale weerbaarheidstraining gevolgd en wij de oudercursus. Dat gaf al heel veel verlichting.
Daarna hebben we vanuit de PGB ’s individuele en groepsbegeleiding ingezet.

Ons gezin is compleet veranderd. Er is rust gekomen, bij onze kinderen en bij ons. De kinderen maken veel vorderingen. Ongelofelijk wat er nog mogelijk is vanuit hun stoornissen. Ze kunnen nu veel beter met zichzelf en met anderen omgaan. Ook onderling is er weer harmonie. Af en toe gaat het nog wel eens fout maar we kunnen nu onze sterke kanten inzetten om weer tot overeenstemming te komen.

Wij hebben geluk, want wij hebben nog PGB. Hoe zou het gelopen zijn als we geen ondersteuning hadden? Wij zijn ervan overtuigd dat het dan heel anders was uitgepakt. We weten zeker dat het dan vermoedelijk veel meer gekost zou hebben.
Ach, we weten het niet maar we zijn super blij dat het zo gaat en het allerbelangrijkste is dat we nu als gezin heel veel gelukkige momenten hebben en echt bij elkaar zijn gaan horen.

Door: Zomaar een gezin waarvan iedereen denk :”Daar is toch helemaal niks mis mee

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.