Moeder van S

 

Home » Moeder van S

Moeder van S

Mijn dochter S. is in maart 2015 begonnen met de psychosociale weerbaarheidstraining “Ho, tot hier en niet verder!” De reden hiervoor was dat ze al een aantal jaren behoorlijk gepest werd door medeleerlingen. Hierdoor had ze een zeer negatief zelfbeeld en steeds minder zelfvertrouwen. Helaas kon de school geen passende oplossing bieden. Na zelf wat te hebben rondgevraagd en een informatie avond op school kwam ik uiteindelijk terecht bij AB Sovatraining(ABpsyon). Al meteen na het eerste contact met Ann had ik er een goed gevoel over, de manier van aanpak sprak me erg aan. Na het intake gesprek en een korte wachttijd kon mijn dochter eindelijk aan de slag. Meteen na de eerste bijeenkomst kwam ze al heel positief thuis, dit was iets waar ze wat aan had. Dat positieve is de gehele cursustijd gebleven en werd alleen maar meer. Ook de combinatie met de oudercursus heeft bij mij een positieve ervaring achtergelaten. Iets waar ik persoonlijk veel aan heb gehad is de handreiking om op een andere manier vragen te stellen en naar je kind te luisteren. De cursus was heel intensief en verliep met de nodige pieken en dalen. Maar nu een klein half jaar later plukken we er al de vruchten van. Mijn dochter staat nu al weer veel positiever in het leven en onze thuissituatie is echt verbeterd.

Ik ben echt heel blij dat ik destijds de stap heb genomen om bij jullie aan te kloppen voor hulp en ik zou tegen andere ouders willen zeggen; wacht niet langer als je denkt dat er iets niet goed gaat maar ga opzoek naar hulp.

De trotse moeder van S.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.