Reactie van moeder E

Home » Moeder E

Reactie van moeder E

Altijd nog heel blij dat onze zoon de training bij jullie heeft mogen volgen en wat fijn dat jullie ook actief zijn meer deze kant op!(Zeeland)
Het gaat inmiddels heel goed met onze zoon, hij heeft echt zijn draai gevonden.

Op school, zit hij in een klas met maar 2 jongens en verder alleen maar meisjes en die hebben allemaal voor de richting zorg en welzijn gekozen. Dit past zo goed bij hem, hij ziet er zo naar uit dat hij examen mag doen en dan EINDELIJK (voor zijn gevoel ) echt een studie richting verpleegkundige mag gaan doen. Hij werkt in het weekend ongeveer om de week in het bejaardenhuis hier op het dorp en daar heeft hij het ook zo naar zijn zin, het zorgen voor anderen is echt wat hij het allerliefste wil.

Maar we hadden in die tijd nooit durven dromen dat het zo ten goede zou keren voor hem en hopelijk blijft dit natuurlijk zo.

Fijn dat jullie in Zeeland zitten. Ik weet zeker dat er hier heel veel kinderen baat bij zouden hebben om een training te volgen dus ik zou zeggen, niet opgeven hoor, het moet misschien echt nog meer bekend worden want in die tijd kon ik zelf nergens iets vinden wat ons aansprak en zodoende zijn we uiteindelijk bij jullie gekomen. En het is toch super fijn als het in de buurt gevolgd kan worden! Heel veel succes en mocht ik “signalen” horen dan zal ik zeker jullie trainingen aanbevelen! We hopen dat jullie hier ook een hele vast voet op de Zeeuwse grond krijgen hoor!

Hartelijke groeten, een moeder uit Zeeland

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.