…….. (16 jaar oud)

Home » …….. (16 jaar oud)

Hoi

Ik ben…. en ik ben 16 jaar oud. Zelf heb/had ik dingen waarmee ik niet goed mee om kon gaan. dat zijn bijv.; onzekerheid, overgevoeligheid en ik ben snel op mijn teentjes getrapt. Zelf wilde ik daar graag vanaf en ik besloot toen een gesprek te hebben met mijn mentor. ze rade me aan om deze psychosociale weerbaarheidstraining te gaan volgen.

Eerst dacht ik: “Hallo, doe effe normaal, ik ga echt niet zo’n cursus volgen”. Uiteindelijk leek het me toch wel een slim idee. Ik had me aangemeld voor deze cursus. De eerste training was ik heel zenuwachtig, ik moest zelfs huilen. Daarna ging het steeds beter, ook met mezelf.

Ik heb vooral geleerd om mezelf beter onder controle te kunnen houden. Ik raad het iedereen aan die met een probleem zit. Laat je zenuwen je niet tegenhouden om te veranderen!!
Succes Ü

xx…………

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.