HET ABPSYON TEAM

Home » Ons Team

Ons team

ANN BOONSTRA

ANN BOONSTRA

Algemeen Directeur

In 2006 ben ik gestart met ABpsyon. Ik ben algemeen directeur en betrokken bij de contacten met de cliënten, verwijzers en gemeenten. Daarnaast ben ik gecertificeerd “Ho, tot hier en niet verder” en “CHOICE” trainer.

Ik ben met ABpsyon gestart om kinderen en jongeren die het moeilijk hebben te ondersteunen en te helpen. De slogan “Lekker in je vel, daar gaan wij voor!” sluit daarom helemaal aan bij mijn doel. Verder is het mijn intentie om met maatwerk dit doel te bereiken.

LIZETH KLEEFMAN

LIZETH KLEEFMAN

Specialist Psychosociale Ontwikkeling

Ik ben GGZ-agoog. Ik heb de hbo-opleiding Social Work afgerond. Ik ben Specialist psychosociale ontwikkeling en weerbaarheid (gecertificeerd “Ho, tot hier en niet verder!” trainer) en (gecertificeerd) Sherborne Samenspel therapeut.
Verder ben ik de coördinator en verantwoordelijke voor de ABpsyon praktijk in Steenbergen.

Vanuit mijn eerder functies in de kinderen en jeugdpsychiatrie en als gezinsbehandelaar weet ik hoe belangrijk een goede balans tussen kind, ouders en school is. In die balans kunnen kinderen zich ontwikkelen tot zelfredzame en gelukkige volwassenen.

Ik begeleid kinderen en jongeren binnen hun leefomgeving en in onze praktijk om vanuit hun mogelijkheden tot psychosociale ontwikkeling te komen. Daarnaast verzorg ik ouder-kind therapie voor kinderen vanaf 2 jaar.

ANGELA WAGENAAR

ANGELA WAGENAAR

Specialist Psychosociale Ontwikkeling

Vanuit mijn afgeronde HBO opleiding Pedagogiek, ben ik ruim 5 jaar werkzaam geweest als schoolmaatschappelijk werker op verschillende basisscholen. Hierna ben ik enkele jaren algemeen maatschappelijke ondersteuning gaan bieden aan kwetsbare gezinnen.
Vanuit deze rijke ervaring, maar daarnaast ook als moeder zijnde, ben ik vol enthousiasme binnen ABpsyon gaan werken.
Hierin ben ik gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning gericht op de psychosociale ontwikkeling van kinderen en hun ouders.

Ramona Nuijten

Ramona Nuijten

Specialist Psychosociale Ontwikkeling

Ik ben Ramona Nuijten. Na het afronden van de opleiding SPH aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik extensief gaan reizen. Zo heb ik interessante en relevante ervaringen opgedaan op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij ABpsyon. Hier neem ik, als Specialist psychosociale ontwikkeling en weerbaarheid, de begeleiding van kinderen en jongeren voor mijn rekening, wanneer de problematiek intensieve aanpak vraagt. Daarnaast geef ik training en groepsbegeleiding. Zelf moeder zijnde weet ik hoe waardevol het is als je kind lekker in haar vel zit, en daar gaan ik voor!

KLAAS BOONSTRA

KLAAS BOONSTRA

Administrateur

Ik ben “de man achter de schermen” van ABpsyon. In mijn dagelijkse werk ben ik bezig met de kwaliteit van organisaties. Als partner van Ann, doe ik dat ook bij ABpsyon. Ik regel de bedrijfsvoering, verzorg de bedrijfsadministratie en zorg voor de apparatuur.

STUUR ONS EEN EMAIL!

Vul alle velden in. Vinkt daarna het dan zichtbare reCAPTCHA blok aan, zodat we zien dat geen spamsoftware wordt gebruikt.
Na het VERSTUREN zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Gebruik eventueel de e-mail link onderaan de pagina.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.