HET ABPSYON TEAM

Ons team

ANN BOONSTRA

ANN BOONSTRA

Algemeen Directeur

In 2006 ben ik gestart met ABpsyon. Ik ben algemeen directeur en betrokken bij de contacten met de cliënten, verwijzers en gemeenten. Daarnaast ben ik gecertificeerd “Ho, tot hier en niet verder” en “CHOICE” trainer.

Ik ben met ABpsyon gestart om kinderen en jongeren die het moeilijk hebben te ondersteunen en te helpen. De slogan “Lekker in je vel, daar gaan wij voor!” sluit daarom helemaal aan bij mijn doel. Verder is het mijn intentie om met maatwerk dit doel te bereiken.

LIZETH KLEEFMAN

LIZETH KLEEFMAN

Trainer-Begeleider

Ik ben GGZ-agoog. Ik heb de hbo-opleiding Social Work afgerond en daarnaast ben ik gecertificeerd “Ho, tot hier en niet verder!” trainer. Verder ben ik de coördinator en verantwoordelijke voor de ABpsyon praktijk in Steenbergen.

Vanuit mijn eerder functies in de kinderen en jeugdpsychiatrie en als gezinsbehandelaar weet ik hoe belangrijk een goede balans tussen kind, ouders en school is. In die balans kunnen kinderen zich ontwikkelen tot zelfredzame en gelukkige volwassenen. Ik begeleid kinderen en jongeren binnen hun leefomgeving en in onze praktijk om vanuit hun mogelijkheden tot psychosociale ontwikkeling te komen.

THALIA VAN OVERVELD

THALIA VAN OVERVELD

Orthopedagoog-Begeleider

Ik ben orthopedagoog. Ik richt mij binnen ABpsyon op kinderen en jongeren met gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. Ik verzorg individuele en groepsbegeleiding en neem testen af. Ook richt ik mij op familieopstellingen.

Ook kinderen en jongeren met een beperking hebben talenten en mogelijkheden. Door ze vanuit hun mogelijkheden te stimuleren en het gezin hierbij te betrekken, zie ik dat hun kansen in de maatschappij toenemen. Dit zet ze in hun kracht. 

SIMONE BUS

SIMONE BUS

Assistent-Trainer/Begeleider

Ik heb de mbo-opleiding pedagogisch medewerkster niveau 4 afgerond. Ik heb ervaring in de kinderopvang en de begeleiding van mensen met een stoornis/beperking op een zorgboerderij.

Ik vind het heel belangrijk dat kinderen en jongeren, ondanks hun moeilijkheden in staat zijn om sociale contacten te hebben en deze te kunnen onderhouden. Ik begeleid kinderen en jongeren op dit gebied en ben bij ABpsyon actief als groepsbegeleider en assistent-trainer.

Ramona Nuijten

Ramona Nuijten

Ik ben geboren in Bergen op Zoom en heb veel van de wereld gezien. Met mijn HBO opleiding SPH heb ik in diverse landen met kinderen, jongeren en ouders kunnen werken en hiermee veel waardevolle ervaringen kunnen opdoen.

Bij ABpsyon neem ik de begeleiding van kinderen en jongeren voor mijn rekening, als de problematiek intensieve aanpak vraagt. Daarnaast assisteer ik bij de training en groepsbegeleiding. Zelf moeder zijnde weet ik hoe waardevol het is als je kind lekker in zijn vel zit, en daar gaan we voor!

KLAAS BOONSTRA

KLAAS BOONSTRA

Administrateur

Ik ben “de man achter de schermen” van ABpsyon. In mijn dagelijkse werk ben ik bezig met de kwaliteit van organisaties. Als partner van Ann, doe ik dat ook bij ABpsyon. Ik regel de bedrijfsvoering, verzorg de bedrijfsadministratie en zorg voor de apparatuur.