HET ABPSYON TEAM

Home » Ons Team

Ons team

ANN BOONSTRA

ANN BOONSTRA

Algemeen Directeur

In 2006 ben ik gestart met ABpsyon. Ik ben algemeen directeur en betrokken bij de contacten met de cliënten, verwijzers en gemeenten. Daarnaast ben ik gecertificeerd “Ho, tot hier en niet verder” en “CHOICE” trainer.

Ik ben met ABpsyon gestart om kinderen en jongeren die het moeilijk hebben te ondersteunen en te helpen. De slogan “Lekker in je vel, daar gaan wij voor!” sluit daarom helemaal aan bij mijn doel. Verder is het mijn intentie om met maatwerk dit doel te bereiken.

LIZETH KLEEFMAN

LIZETH KLEEFMAN

Specialist Psychosociale Ontwikkeling

Hallo ik ben Lizeth. Ik heb de HBO-opleiding Social Work afgerond en ben GGZ-agoog. Naast mijn werk heb ik de post HBO opleiding tot Specialist Psychosociale Ontwikkeling en Weerbaarheid (SPOW) afgerond. Verder ben ik Sherborne speltherapeut en kan hierdoor al kinderen vanaf 2 jaar en hun ouders begeleiden. Sinds september 2021 ben ik gecertificeerd coach in het beelddenken volgens  methode ‘Ik leer anders’.

Naast mijn werkzaamheden als Specialist Psychosociale Ontwikkeling, ben ik de coördinator voor de praktijk van ABpsyon in Steenbergen en de werkomgeving Tholen.

Vanuit eerder functies in de kinder- en jeugdpsychiatrie en als gezinsbehandelaar weet ik hoe belangrijk een goede balans tussen kind, ouders en school is. In die balans kunnen kinderen zich ontwikkelen tot zelfredzame en gelukkige volwassenen. Ik begeleid kinderen en jongeren binnen hun leefomgeving en in onze praktijk om vanuit hun mogelijkheden tot psychosociale ontwikkeling te komen.

ANGELA WAGENAAR

ANGELA WAGENAAR

Specialist Psychosociale Ontwikkeling

Vanuit mijn afgeronde HBO opleiding Pedagogiek, ben ik ruim 5 jaar werkzaam geweest als schoolmaatschappelijk werker op verschillende basisscholen. Hierna ben ik enkele jaren algemeen maatschappelijke ondersteuning gaan bieden aan kwetsbare gezinnen.
Vanuit deze rijke ervaring, maar daarnaast ook als moeder zijnde, ben ik vol enthousiasme binnen ABpsyon gaan werken.
Hierin ben ik gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning gericht op de psychosociale ontwikkeling van kinderen en hun ouders.

Ramona Nuijten

Ramona Nuijten

Specialist Psychosociale Ontwikkeling

Hallo, ik ben Ramona. Ik heb de HBO opleiding SPH gevolgd. Geboren in Bergen op Zoom heb ik na mijn opleiding veel van de wereld gezien en ervaren hoe divers omgegaan wordt met de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ook daarom is het prachtig om nu in mijn eigen woon- en werkomgeving met alle kennis en mogelijkheden van hier kinderen, jongeren en hun ouders te kunnen begeleiden bij hun psychsociale ontwikkeling.

Bij ABpsyon neem ik de begeleiding van kinderen en jongeren voor mijn rekening, als de problematiek intensieve aanpak vraagt. Daarnaast heb ik de post HBO opleiding tot Specialist Psychosociale Ontwikkeling en Weerbaarheid (SPOW) afgerond en werk ik als trainer en verzorg ik de groepsbegeleidingen. Verder richt ik mij op de aanpak van kinderen/jongeren en hun systeem. Ik heb me gespecialiseerd in familieopstellingen.

Als moeder van 2 dochters weet ik hoe waardevol het is als je kind lekker in zijn vel zit. Dit motiveert mij om kinderen/jongeren en hun ouders te ondersteunen bij hún ontwikkeling, en daar gaan ik voor!

KLAAS BOONSTRA

KLAAS BOONSTRA

Administrateur

Ik ben “de man achter de schermen” van ABpsyon. In mijn dagelijkse werk ben ik bezig met de kwaliteit van organisaties. Als partner van Ann, doe ik dat ook bij ABpsyon. Ik regel de bedrijfsvoering, verzorg de bedrijfsadministratie en zorg voor de apparatuur.

STUUR ONS EEN EMAIL!

Vul alle velden in. Vinkt daarna het dan zichtbare reCAPTCHA blok aan, zodat we zien dat geen spamsoftware wordt gebruikt.
Na het VERSTUREN zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Gebruik eventueel de e-mail link onderaan de pagina.