Moeder van S

Home » Moeder van S

Onze zoon S heeft sinds medio groep 3 last van storend gedrag en driftbuien. Zijn gedrag was thuis en ook op school bij tijden hinderlijk, waardoor school hem graag een psychologisch onderzoek wilde laten ondergaan. Wij als ouders boden hem liever handvatten waarmee hij zelf aan de slag kon. Zo zijn wij bij AB terecht gekomen.

Wij hebben zijn deelname als een leerzame periode ervaren, zowel voor hem als voor ons ouders. De ouderbijeenkomsten lieten je nadenken over hoe dingen ook anders kunnen en de discussies waren erg interessant. Ook de gesprekken met de trainers hebben we zeer gewaardeerd. Het is heel fijn om je verhaal eens te kunnen doen bij mensen die weten waar je het over hebt.
Het was ook fijn om van gedachten te wisselen met andere ouders. De video opnamen van de trainingen met de kids, opende onze ogen over hoe onze zoon zich in een groep soms gedraagt.
We zijn nu een jaar verder en het probleemgedrag is niet voorbij, maar onze zoon heeft wel geleerd om wat beter met zijn gevoel om te gaan en soms weet hij achteaf te benoemen wat hij voelde. Dat is al een hele winst.

Door: Moeder van S (ADHD en Asperger)

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.