N

Ruim 10 jaar ervaring

N

HBO opgeleide begeleiders

N

Aangesloten bij stichting uit eigen beweging

N

Ouders zien veel resultaten

[wpseo_breadcrumb]

Training die assertiviteit bij kinderen stimuleert

Bij ABpsyon in Hoogerheide kunt u terecht voor training om de assertiviteit van uw kind te vergroten. Al meer dan 8 jaar verzorgen wij assertiviteitstraining voor kinderen en jongeren in ons bureau voor psychosociale ontwikkelingen dat makkelijk bereikbaar is vanuit Zeeland. Wij richten ons op het ontwikkelen van psychosociale weerbaarheid van kinderen en jongeren en betrekken daar continu de ouders bij. Elke assertiviteitstraining biedt een goede balans tussen theorie en praktijk en wordt gegeven daar gekwalificeerde begeleiders.

Training om de assertiviteit van uw kind te vergroten

Gaat uw kind gebukt onder problemen? Voelt het zich niet goed in zijn vel en durft uw zoon of dochter geen ‘nee’ zeggen? Dan biedt assertiviteitstraining in ons bureau nabij Zeeland een uitkomst. In onze training, bestaande uit verschillende sessies, staat assertiviteit centraal. Op een speelse manier wordt de assertiviteit van uw zoon of dochter gestimuleerd en wordt zijn of haar weerbaarheid vergroot. Zo leert uw kind zichzelf vertrouwen, beter met anderen omgaan en zichzelf beschermen tegen misbruik.

Hoe werken wij?

Elke assertiviteitstraining in ons bureau in Hoogerheide, nabij Zeeland, begint met een kennismakingsgesprek en een intakegesprek met kind en ouders. Bovendien wordt ook u als ouders betrokken bij deze training om de assertiviteit van uw kind te vergroten. Zo organiseren we vier bijeenkomsten voor ouders met een gecertificeerde trainer. Daarin leert u hoe u uw kind kunt bijstaan en zijn psychosociale ontwikkeling kunt stimuleren.

Stel telefonisch uw vragen

Heeft u nog verdere vragen over onze assertiviteitstraining in Hoogerheide, makkelijk bereikbaar vanuit Zeeland? Of wilt u uw kind inschrijven voor een van onze trainingen? Neem dan zeker contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op 0164 – 613 474.

 

Neem contact met ons op!