N

Ruim 10 jaar ervaring

N

HBO opgeleide begeleiders

N

Aangesloten bij stichting uit eigen beweging

N

Ouders zien veel resultaten

Weerbaarheidstraining kind Brabant

Voor een weerbaarheidstraining voor uw kind in de provincie Brabant kunt u terecht bij ABpsyon. Ons bureau voor psychosociale ontwikkeling is gevestigd in Hoogerheide. Wij bieden diverse weerbaarheidstrainingen aan die kinderen en jongeren meer zelfvertrouwen geven en leren hoe zij voor zichzelf moeten opkomen. Tijdens de trainingen betrekken wij ook graag de ouders bij de ontwikkeling van het kind.

Weerbaarheidstraining kind in Hoogerheide, Brabant

ABpsyon heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van kinderen met persoonlijke en/of sociale problemen. Heeft uw kind last van onzekerheid en kan hij of zij niet goed voor zichzelf opkomen? Misschien biedt een weerbaarheidstraining van ABpsyon te Hoogerheide, Brabant, een uitkomst voor uw kind. Tijdens de training leren zij hun omgang met anderen te verbeteren, ‘nee’ te zeggen en hun talenten te ontdekken. Wij bieden onder andere de volgende trainingen aan:

  • ‘Ho, tot hier en niet verder’, gericht op kinderen tussen de 6 en 13 jaar;
  • ‘Dol-Fijn’, een verdiepend vervolg op de training ‘Ho, tot hier en niet verder’;
  • ‘Weerbaar naar de brugklas’, voor kinderen van groep 8;
  • ‘Choice’, voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar.

Kosten weerbaarheidstraining

Denkt u dat een weerbaarheidstraining van ABpsyon in Hoogerheide, Brabant, uw kind kan helpen in zijn of haar omgang met anderen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Onze trainingsprogramma’s worden tegen een vaste prijs aangeboden. Indien u daar meer informatie over wenst, kunt u bellen naar 0164 – 613 474.

Neem contact met ons op!

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*[recaptcha]

Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht