N

Ruim 10 jaar ervaring

N

HBO opgeleide begeleiders

N

Aangesloten bij stichting uit eigen beweging

N

Ouders zien veel resultaten

[wpseo_breadcrumb]

De weerbaarheid van uw kind vergroten

U zoekt een cursus om de weerbaarheid van uw kind te kunnen vergroten? Dan kan ABpsyon gevestigd in Hoogerheide u helpen. Wij verzorgen trainingen en begeleiding op het gebied van sociale en persoonlijke ontwikkeling. ABpsyon is laagdrempelig en oplossingsgericht ingesteld. Bij ons gaan theorie en praktische ervaring hand in hand. Met jarenlange ervaring zorgen wij met diverse trainingen of een specifieke cursus ervoor dat we de weerbaarheid van uw kind kunnen vergroten.

Een professionele cursus om de weerbaarheid van uw kind te vergroten in Hoogerheide

De begeleiders die werkzaam binnen de praktijk van ABpsyon hebben een HBO of academische achtergrond. Daarnaast is iedere medewerker binnen ons team een gecertificeerde trainer, die de post-HBO opleiding tot psychosociale weerbaarheidstrainer succesvol heeft afgerond. Zodoende kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en bent u verzekerd van de beste begeleiding van uw zoon of dochter. Andere zaken die ons onderscheidden zijn onder andere:

  • Onze ervaring
  • Onze resultaatgerichtheid
  • Wij zijn een erkend geregistreerde praktijk

Zodoende bent u verzekerd dat uw kind bij ons tijdens een cursus zijn weerbaarheid kan vergroten, maar de trainingen ook als plezierig zal ervaren. Tijdens de diverse trainingsmomenten leren de kinderen hun omgang ten opzichte van anderen te verbeteren, maar ook om hun talenten te ontdekken. Om de weerbaarheid van uw kind te vergroten bieden wij meerdere trainingen:

  • ‘Ho, tot hier en niet verder’, gericht op kinderen tussen de 6 en 13 jaar
  • ‘Dol-Fijn’, een verdiepend vervolg op de training ‘Ho, tot hier en niet verder’
  • ‘Weerbaar naar de brugklas’, voor kinderen van groep 8
  • ‘Choice’, voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar

Maak de juiste keuze voor uw kind

Zo vindt u bij ons altijd wel een specifieke cursus om de weerbaarheid van uw kind te vergroten. Heeft u vragen over de diverse soorten begeleiding die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164 – 613 474.

 

Neem contact met ons op!