Naar de Brugklas… een spannende overstap voor de kinderen en ook voor hun ouders/verzorgers.
WAT IS ER NOU ZO SPANNEND?!
We hebben het gevraagd aan kinderen van groep 8, en ze twijfelen over de volgende dingen: Vinden ze mij wel leuk – kan ik alles wel wat ik moet doen – red ik het wel om al mijn huiswerk af te krijgen – gaan ze mij niet pesten – kom ik wel in een leuke klas – krijg ik wel vriend(inn)en – dat fietsen…
Ouders vragen zich vaak af: Gaat mijn kind zich goed in z’n vel voelen – gaat die niet mee in de groepsdruk – gaat het lukken om het niveau aan te kunnen – vindt die aansluiting bij fijne klasgenoten…
Om de kinderen voor te bereiden, sterker te maken en meer zelfvertrouwen te geven, verzorgen wij de 2-daagse training “Weerbaar naar de Brugklas”

Het programma van de 2-daagse training:
• informatieafspraak voor ouders.
• 2 trainingsdagen voor kinderen
• Lunch en versnapering inbegrepen

De thema’s die aan de orde komen zijn:
Aandacht voor jezelf – Waar ligt je grens – contact met anderen – Nee zeggen en doen – weerbaar zijn met betrekking tot “pesten” – Problemen en er mee omgaan -Omgaan met social media
Data: MA 12 EN DI 13 AUG.

Tijd: van 9.30 tot 14.30 uur

Locatie: Nieuwepad 1, Tholen

Voor informatie over beschikbare plekken en eventuele kosten en aanmelding kunt u contact met ons opnemen via:
Tel. 0164-613474 mob. 06-28259871 contact@abpsyon.nl