ABpsyon is op zoek naar een Jeugdhulpverlener – Specialist Psychosociale ontwikkeling en weerbaarheid voor regio Zeeland.

ABpsyon biedt al ruim 15 jaar succesvolle begeleiding en ondersteuning aan kinderen en jongeren tussen 2 en 25 jaar en hun ouders en/of verzorgers in hun psychosociale ontwikkeling. Wij zijn een kleine praktijk waar het accent ligt op kwaliteit, persoonlijke aandacht, enthousiasme en integriteit. Dit doen wij in de regio west Brabant en Zeeland.

Door sterke groei zijn wij op zoek naar versterking voor onze praktijklocatie in Goes, met als werkgebied noord en zuid Beveland. Wij bieden begeleiding bij het gezin thuis en op school. Ook verzorgen wij psychosociale trainingen en groepsbegeleiding bij onze praktijklocatie in Goes.

Dit is jouw uitdaging
Binnen ons team ben jij degene die vanuit een positieve intentie kinderen/jongeren en hun ouders/verzorgers ondersteunt en stimuleert, zodat ze de kans krijgen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Ze komen positief en krachtig in het leven te staan en zitten weer lekker in hun vel.

Je hoofdtaken bestaan uit: begeleiden van kinderen en jongeren die vast lopen in hun psychosociale ontwikkeling, ondersteunen van ouders bij de opvoeding van deze kinderen en jongeren, werken op basis van begeleidingsdoelen vanuit onze methodische benadering, zelfstandig, ambulant en in groepsverband werken in onze praktijk, en afstemmen en samenwerken met andere betrokken partijen.

Wat vragen we van jou?
Voor deze functie zijn we opzoek naar enthousiaste mensen die graag het beste uit zichzelf en anderen willen halen. Om voor de functie in aanmerking te komen, beschik je over:
– een afgeronde HBO opleiding Social Work, bij voorkeur SPH of Pedagogiek.
– een SKJ registratie.
– kennis van ontwikkelingsstoornissen.
– affiniteit met kinderen en jongeren die begeleiding nodig hebben en het bieden van ondersteuning aan ouders.
– goede communicatieve vaardigheden met een open werkhouding.
– een zelfstandige werkhouding en gevoel voor samenwerking.
– Inzicht in sociale netwerken en omgang met externe partners.
– een rijbewijs en auto

Wat bieden wij jou?
Bij ABpsyon werken we in een klein team van leuke en gedreven collega’s samen. We hebben een flexibele werkplek met veel afwisseling en persoonlijk contact. Daarbij bieden we jou:
– Parttime contract voor max. 16 tot 20 uur
– Start dienstverband vanaf 1-9- 2022
– CAO met gekoppeld HBO salaris
– Budget voor professionele ontwikkeling
– Eindejaarsuitkering
– Pensioen
– Reiskosten vergoeding

Interesse?
Laat het ons weten door een motivatiebrief en CV te sturen naar contact@abpsyon.nl. Dit kan tot 1 juli 2022. Heb je aanvullende vragen over de functie neem dan contact op met Ann Boonstra via 06 2825 9871.