Vanaf eind januari 2019 starten wij met jeugdhulp voor kinderen, in Goes. Onze locatie is Wijkcentrum Jan Ligthart, Bergweg 12 te Goes.

WE BEGINNEN MET EEN PRESENTATIE
Op dinsdag 29 januari verzorgen we de presentatie “Effectieve jeugdhulp voor kinderen”.
Een presentatie voor ouders, leerkrachten en jeugdhulpverleners.
Als het niet goed gaat met je/een kind, houdt dit je constant bezig. Je vraagt je af wat de oorzaak kan zijn maar ook wat je er aan kan doen. Tijdens de presentatie wordt inzicht geboden in de invloed van jeugdhulp en de aanpak naar oplossingsgericht kunnen denken en handelen. Hoe komen kind en ouder in hun kracht te staan. Wat kan de bijdrage van ABpsyon hierin zijn?

VERVOLGENS EEN GRATIS VOORPROEFJE.
Op zaterdag 2 februari verzorgen we de workshop “Speel-je-samen-wijs”. Een workshop voor kind en ouder. Tijdens de workshop zijn ze samen in beweging en komen op een speelse manier dichter tot elkaar. Het accent ligt vooral op genieten en plezier beleven. De workshop geeft een goed beeld van onze methode. Tevens kan er kennis gemaakt worden met ons, onze locatie en onze werkwijze.

START TRAINING “Ho, tot hier en niet verder!”
Vanaf dinsdag 12 februari gaan we starten met de psychosociale weerbaarheidstraining
“Ho, tot hier en niet verder!”. De training is bestemd voor kinderen van de basisschool.
De kinderen komen 12 weken, 1 ½ uur per week bij elkaar voor de training. Voor de ouders zijn er
4 oudercursusbijeenkomsten gepland, verdeeld over het traject van de 12 weken.
Uitgebreide informatie over de training en de rede voor deelneming vindt u op onze website bij ‘Diensten” onder het kopje ‘kindertrainingen’. (productcode jeugdhulp Zeeland; 45A54)

Voor de presentatie en de workshop dient u zich vooraf aan te melden. Dit kan via deze website – per mail, contact@abpsyon.nl – per telefoon 0164-613474 of 06-28259871.
Persoonlijke informatie over de training kan ook worden verkregen via de bovengenoemde mogelijkheden.