N

Ruim 10 jaar ervaring

N

HBO opgeleide begeleiders

N

Aangesloten bij stichting uit eigen beweging

N

Ouders zien veel resultaten

Home » Sociale vaardigheidstrainingen Bergen Op Zoom

Sociale vaardigheidstrainingen in Bergen op Zoom

Wanneer uw zoon of dochter al enige tijd niet lekker in zijn of haar vel zit, dan kan één van de sociale vaardigheidstrainingen van ABpsyon, nabij Bergen op Zoom, misschien een uitkomst bieden voor uw kind. ABpsyon biedt al jaren verschillende trainingen en begeleiding aan kinderen en jongeren aan die kampen met persoonlijke en sociale problemen. ABpsyon helpt deze kinderen en jongeren beter met hun gedragsprobleem of ontwikkelingsstoornis om te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en dit dragen wij dan ook graag uit.

Diverse sociale vaardigheidstrainingen voor uw kind, nabij Bergen op Zoom

ABpsyon te Hoogerheide, gelegen nabij Bergen op Zoom, biedt diverse soorten sociale vaardigheidstrainingen aan voor uw kind. Zo hebben wij een basis sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar, waarbij diverse thema’s worden behandeld. Denk hierbij aan:

  • Contact maken
  • Omgaan met teleurstellingen
  • ‘Nee’ en ‘sorry’ zeggen

Voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar bieden wij de ‘bovenbouw sociale vaardigheidstraining’ aan, die zich richt op omgaan met gevoelens, pesten, goed communiceren en de controle over jezelf houden. Het doel van beide cursussen is kinderen zich bewust laten worden van hun eigen gedrag en hun reactie hierop. We trainen de kinderen in kleine groepen, van maximaal 8 kinderen. Zo nemen wij voor iedereen de tijd en kunnen we garanderen dat uw kind door deze kleine groepen benadering, centraal staat bij de sociale vaardigheidstrainingen.

Meer weten over sociale vaardigheidstrainingen

Heeft uw kind weinig zelfvertrouwen, wordt hij of zij vaak gepest en vermoedt u dat dit komt door een tekort aan sociale vaardigheden? Het volgen van één van de sociale vaardigheidstrainingen van ABpsyon, nabij Bergen op Zoom, kan een uitkomst voor uw kind bieden. Wilt u meer weten over de sociale vaardigheidstrainingen die wij aanbieden? Bel dan gerust even naar 0164 – 613 474.

 

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.