N

Ruim 10 jaar ervaring

N

HBO opgeleide begeleiders

N

Aangesloten bij stichting uit eigen beweging

N

Ouders zien veel resultaten

Home » Kind met weinig zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van uw kind vergroten

U wilt uw kind met weinig zelfvertrouwen een eerlijke kans geven en deze eigenschap op een fijne manier vergroten; bij een specialistisch bedrijf bent u daarvoor op het juiste adres. ABpsyon in Hoogerheide biedt meerdere mogelijkheden op het gebied van het vergroten van het zelfvertrouwen van uw kind. Ons bureau voor psychosociale ontwikkeling zorgt ervoor dat uw kind aan de hand van bijvoorbeeld een training zijn zelfvertrouwen een boost kan geven. Dit doen we natuurlijk wel stapje voor stapje en op een persoonlijke manier. Uw zoon of dochter staat ook altijd centraal, wij staan voor een persoonlijke aanpak met de nodige kunde en zorg.

Met een cursus het zelfvertrouwen van uw kind vergroten bij ABpsyon in Hoogerheide

ABpsyon heeft jarenlange ervaring op het gebied van het begeleiden van kinderen met problemen op het gebied van het sociale of persoonlijke vlak. Heeft u bijvoorbeeld een kind met weinig zelfvertrouwen? Aan de hand van een cursus van ABpsyon proberen we het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten. Dit doen wij op diverse soorten manieren, vaak ingedeeld in trainingen met groepen van dezelfde leeftijd of specifieke problemen. Deze trainingen omvatten onder andere:

  • ‘Ho, tot hier en niet verder’ – Deze training is gericht op kinderen tussen de 6 en 13 jaar.
  • ‘Dol-Fijn’ – Dit is een verdiepend vervolg op de training ‘Ho, tot hier en niet verder’.
  • ‘Weerbaar naar de brugklas’ – Een training voor kinderen van groep 8 die het volgende jaar naar de middelbare school gaan.
  • ‘Choice’- Voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar met diverse soorten problemen.

Zodoende hebben wij meerdere manieren om het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten door bijvoorbeeld een cursus. Samen met de ouders en kinderen gaan wij aan de slag. Neem de juiste stap wanneer u een kind met weinig zelfvertrouwen heeft en kies voor de beste cursus om deze te vergroten. Wij bieden zowel individuele begeleiding aan, als groeps- en ouder begeleiding.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u een kind met weinig zelfvertrouwen en wilt u zijn of haar zelfvertrouwen juist vergroten door een training? Dan vertellen wij u graag de mogelijkheden die ABpsyon u kan aanbieden. Wij zorgen voor hoogstaande begeleiding en hier vertellen wij u graag alles over. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 0164 – 613 474.

 

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.