N

Ruim 10 jaar ervaring

N

HBO opgeleide begeleiders

N

Aangesloten bij stichting uit eigen beweging

N

Ouders zien veel resultaten

[wpseo_breadcrumb]

Groepsinterventie

Bent u op zoek naar een bureau voor psychsociale ontwikkelingen voor groepsinterventie voor uw kind? Dan biedt ABpsyon in Hoogerheide een uitkomst. Voor kinderen met gedragsproblemen of ontwikkelingsstoornissen bieden we, naast individuele begeleiding, ook een groepsbegeleiding aan. ABpsyon is aangesloten bij de ‘Stichting Uit eigen beweging’ en lid van de ‘Beroepsvereniging voor Psychosociale Weerbaarheid’. Wij bieden laagdrempelige en oplossingsgerichte training en begeleiding aan, waarbij zowel kind als ouders bij worden betrokken.

Groepsinterventie voor kinderen en jongeren in Hoogerheide

Groepsinterventie of -begeleiding biedt een uitkomst bij kinderen en jongeren wiens problemen vooral in uiting komen tijdens contact met anderen. Verloopt contact met broers of zussen moeilijk? Of heeft uw kind problemen met sociale contacten op school? Dan kan groepsbegeleiding hierbij helpen. Bij deze groepsinterventie staan sociaal contact, samenwerken en afstemmen met anderen centraal. Het ontwikkelen van empathisch vermogen speelt hierbij een cruciale rol. De exact invulling van de groepsinterventie wordt bepaald volgens de noden en doelen van de kinderen en jongeren in de groep.

Bel voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor groepsinterventie voor uw kind? Wenst u meer informatie over onze werkwijze of tarieven? We beantwoorden graag al uw vragen als u belt naar 0164 – 613 474. Bekijk zeker ook onze referenties van jongeren en ouders die deel hebben genomen aan onze trainingen.

 

Neem contact met ons op!