N

Ruim 10 jaar ervaring

N

HBO opgeleide begeleiders

N

Aangesloten bij stichting uit eigen beweging

N

Ouders zien veel resultaten

Home » Faalangsttraining Bergen Op Zoom

Faalangsttraining in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een faalangsttraining voor één van uw kinderen in de buurt van Bergen op Zoom of Zeeland? Misschien is de faalangsttraining die ABpsyon aanbiedt wel iets voor u. Al ruim 8 jaar verzorgen wij verschillende trainingen die de psychosociale ontwikkeling van kinderen en jongeren dienen te bevorderen. Wij bieden zowel individuele begeleiding als groepsbegeleiding aan. In alle gevallen worden de ouders nauw betrokken bij de ontwikkeling van hun kind. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Ieder individu wordt met de nodige zorg geholpen waar nodig.

Faalangsttraining voor kinderen en jongeren nabij Bergen op Zoom en Zeeland

De trainingen die ABpsyon aanbiedt zijn laagdrempelig, gebaseerd op theoretische kennis en praktische ervaringen en bovenal oplossingsgericht. Bij ons bureau voor psychosociale ontwikkeling dat gelegen is in Hoogerheide, nabij Bergen op Zoom en Zeeland, kunnen kinderen terecht voor een faalangsttraining. Wij bieden faalangsttrainingen aan voor diverse leeftijdscategorieën. Zo kunnen kinderen tussen de 6 en 13 jaar deelnemen aan de training ‘Ho, tot hier en niet verder’, een training die hen leert ‘nee’ te zeggen, de omgang met zichzelf en anderen te verbeteren en zichzelf als waardevol te zien. Deze cursus is eventueel uit te breiden met de training:

  • Dol-fijn
  • Weerbaar naar de brugklas

Deze laatste cursus leert kinderen van groep 8 sterker in hun schoenen te staan op hun nieuwe school, tussen hun nieuwe klasgenoten. Voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar die kampen met onder andere onzekerheid, angst, leerproblemen of agressiviteit bieden wij de training ‘Choice’ aan.

Neem contact op

Denkt u dat een faalangsttraining van ABpsyon, nabij Bergen op Zoom en makkelijk bereikbaar vanuit Zeeland, positieve gevolgen kan hebben voor een van uw kinderen en zou u graag meer informatie hierover willen krijgen? Aarzel dan niet om even te bellen naar 0164 – 613 474.

 

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.