N

Ruim 10 jaar ervaring

N

HBO opgeleide begeleiders

N

Aangesloten bij stichting uit eigen beweging

N

Ouders zien veel resultaten

Home » Brugklastraining

Brugklastraining

Bereid uw kind voor op de stap naar de middelbare school met een brugklastraining. ABpsyon gevestigd in Hoogerheide specialiseert zich in cursussen en trainingen om de weerbaarheid van kinderen en jongeren te vergroten. Op deze manier kunt u uw kind met een gerust hart de stap laten maken naar de middelbare school.

Wat houdt een brugklastraining in?

De brugklastraining is een tweedaagse training gericht op kinderen van groep 8. Deze training stoomt hen klaar voor een grote stap in hun leven: de overstap van de basisschool naar de middelbare school. Naar school gaan in een nieuwe omgeving met onbekende gezichten, mogelijk ver van huis. Het kan leiden tot spanning en onzekerheid bij kind en ouders. Met een brugklastraining staat uw kind sterker in zijn schoenen en gaat het weerbaarder naar de brugklas. In deze brugklastraining maken we uw kind bewust van zijn eigen mentale kracht en leren we het hoe het zich thuis kan voelen in zijn nieuwe omgeving. Respect voor zichzelf en anderen staat hierbij centraal.

Ontdek het programma

Deze training duurt twee dagen en start met een informatiegesprek met de ouders. Dit wordt gevolgd door zes trainingsblokken verspreid over de verschillende dagen. Elk blok wordt begeleidt door een ervaren en gecertificeerde trainer. Deze combineert theorie met praktijk. De brugklastraining wordt aangeboden tegen een vaste prijs, inclusief lunch en versnapering. Wilt u meer weten over deze of een andere weerbaarheidstraining in ons aanbod? Of wilt u uw zoon of dochter inschrijven? Bel dan 0164 – 613 474. We helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.