N

Ruim 10 jaar ervaring

N

HBO opgeleide begeleiders

N

Aangesloten bij stichting uit eigen beweging

N

Ouders zien veel resultaten

[wpseo_breadcrumb]

Autisme begeleiding in Bergen op Zoom

Bij ABpsyon kunt u terecht voor autisme begeleiding; ons bureau voor psychosociale ontwikkeling is gevestigd in Hoogerheide, nabij Bergen op Zoom en makkelijk bereikbaar via Zeeland. Wij verzorgen training en begeleiding op het gebied van persoonlijke en sociale ontwikkeling. Wij richten ons op het ontwikkelen van psychosociale weerbaarheid van kinderen en jongeren en betrekken daar continu de ouders bij. Oplossingsgericht en laagdrempelig, gebaseerd op theoretische kennis en praktische ervaring, dat is wat onze begeleiding kenmerkt.

Autisme begeleiding nabij Bergen op Zoom en Zeeland: gericht op het individu

ABpsyon, gevestigd in Hoogerheide, nabij Bergen op Zoom en goed te bereiken voor personen uit Zeeland, biedt individuele begeleiding aan kinderen met autisme. Kinderen met een gedragsprobleem of een ontwikkelingsstoornis merken vaak zelf al dat zij anders zijn dan hun broertjes, zusjes en klasgenootjes en dat bewustzijn kan hun persoonlijke ontwikkeling vaak storen. Met individuele begeleiding valt er vaak veel verbetering te behalen. Samen met de ouders kunnen wij een begeleidingsplan opstellen dat volledig aangepast is aan de individuele situatie van het kind. Wij leggen de persoonlijke doelen van het kind vast, met daarbij de manier waarop het kind zijn of haar doelen kan behalen. De begeleiding richt zich vooral op de omgang van het kind met anderen en het inzicht krijgen in de gevolgen van zijn beslissingen en gedrag. Kernwaardes die wij uitdragen vanuit onze praktijk in de regio van Zeeland en Bergen op Zoom, op het gebied van autisme begeleiding zijn:

  • Wij werken alleen met gekwalificeerd personeel
  • Wij hebben ruime ervaring
  • Tevens zijn we een geregistreerd erkende praktijk
  • De resultaten van uw kinderen en u staan voorop

Thuis of in onze praktijk

De individuele begeleiding die ABpsyon biedt aan kinderen en jongeren met autisme kan enerzijds in hun thuissituatie plaatsvinden, anderzijds kunt u daarvoor ook langskomen in onze praktijk te Hoogerheide, nabij Bergen op Zoom en Zeeland. Heeft u vragen over de individuele begeleiding die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164 – 613 474.

 

Neem contact met ons op!