N

Ruim 10 jaar ervaring

N

HBO opgeleide begeleiders

N

Aangesloten bij stichting uit eigen beweging

N

Ouders zien veel resultaten

Home » ADHD behandeling Bergen Op Zoom

ADHD behandeling in Bergen op Zoom

Voor een ADHD behandeling die volledig aangepast is op de individuele situatie van uw dochter of zoon kunt u terecht bij ABpsyon, gelegen nabij Bergen op Zoom. Al ruim 8 jaar verzorgen wij trainingen en begeleiding om de persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Kinderen en jongeren met een gedragsprobleem of een ontwikkelingsstoornis kunnen bij ons terecht voor een behandeling die hen leert beter met anderen om te gaan en inzicht te krijgen in de consequenties die hun gedrag heeft.

ADHD behandeling nabij Bergen op Zoom: thuis of in onze praktijk

ABpsyon is een bureau voor psychosociale ontwikkeling. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een ADHD behandeling voor uw kind, die wij zowel bij u thuis als in onze praktijk te Hoogerheide, nabij Bergen op Zoom, kunnen verzorgen. Op basis van de persoonlijke situatie van het kind en de behoefte van de ouders, stellen wij een begeleidingsplan voor. Hierin worden de doelen van het kind vastgelegd, met daarbij de manier waarop het kind deze doelen kan behalen. Uit onze ervaring blijkt dat individuele begeleiding de persoonlijke ontwikkeling van een kind met bijvoorbeeld ADHD sterk kan bevorderen. Ook verminderen de spanningen binnen het gezin waarin het kind opgroeit aanzienlijk.

Vragen over individuele begeleiding

Denkt u dat een individuele behandeling van ABpsyon, gelegen nabij Bergen op Zoom, uw kind met ADHD zou kunnen helpen in zijn of haar omgang met anderen en zijn of haar eigen gedrag? Heeft u nog vragen over de individuele begeleiding die wij kinderen en jongeren met een gedragsprobleem aanbieden? Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons bereiken via het nummer 0164 – 613 474.

 

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.