N

Ruim 10 jaar ervaring

N

HBO opgeleide begeleiders

N

Aangesloten bij stichting uit eigen beweging

N

Ouders zien veel resultaten

[wpseo_breadcrumb]

ADHD begeleiding in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een bureau voor psychosociale ontwikkeling voor goede ADHD begeleiding in de buurt van Bergen op Zoom? U kunt te allen tijde terecht bij ABpsyon. Wij bieden zowel trainingen als individuele en groepsbegeleiding aan kinderen en jongeren met gedragsproblemen en ontwikkelingsstoornissen. ABpsyon is aangesloten bij de ‘Stichting Uit eigen beweging’ en lid van de ‘Beroepsvereniging voor Psychosociale Weerbaarheid’.

Individuele ADHD begeleiding bij ABpsyon nabij Bergen op Zoom

Kinderen en jongeren met een gedragsprobleem of een ontwikkelingsstoornis als ADD of ADHD merken vaak zelf al dat zij minder goed contact kunnen leggen met leeftijdgenootjes. Hun omgeving laat hen vaak ook weten dat zij anders zijn en dat vergoot alleen maar de kans dat zij zich minder goed kunnen ontwikkelen. Ook spanningen binnen het gezin van een kind met een gedragsprobleem komen vaak voor. Met behulp van individuele begeleiding bij bijvoorbeeld ABpsyon, nabij Bergen op Zoom, kan de persoonlijke ontwikkeling van een kind met ADHD sterk verbeteren. In overleg met de ouders kunnen wij een individueel begeleidingsplan samenstellen, waarin de persoonlijke doelen van het kind vastgelegd worden, evenals de manier waarop het kind deze doelen kan behalen. Het kind wordt begeleid bij het oefenen van vaardigheden, het onderhouden van contacten en het inzicht krijgen in de gevolgen die hun gedrag heeft.

Informatie over de kosten van begeleiding

De kosten die ABpsyon, nabij Bergen op Zoom, rekent voor de individuele begeleiding van kinderen en jongeren met ADHD, zijn afhankelijk van het behandelplan dat opgesteld wordt. Zou u graag meer willen weten over de prijzen die wij voor onze begeleiding en trainingen hanteren? Bel dan even naar 0164 – 613 474.

 

Neem contact met ons op!